Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Baywatch

De røde badebukser i aktion Læs mere
2017
Komedie
116 min
Kan streames på
HBO Nordic Blockbuster SF Anytime Viaplay Paramount+ iTunes

I komedien ’Baywatch’ møder vi den passionerede løjtnant Mitch Buchannon, der sammen med sit hold af livreddere, vogter over Emerald Bays kystlinje.

Teamet, der består af erfarne og fotogene livreddere, er i fuld gang med at holde optagelsesprøve for nye mulige kolleager, da den problemskabende dobbelte OL-guldvinder, Matt Brody, dukker op med en skidt attitude og en forklaring om, at han ikke behøver gennemgå prøverne for at være med.

Sammen med surferen Summer Quinn og computernørden Ronnie bliver Brody sat i træning som livredder, og da en pose stoffer skyller i land på stranden, finder de ud af, at deres nye job ikke kun handler om at redde mennesker fra at drukne. Og så går efterforskningen ellers i gang.

Filmen er baseret på tv-seriehittet ’Baywatch’ fra 90’erne, men har stilmæssigt forladt alvoren og byder i stedet på en god omgang humor i stil med 21 Jump Street.

’Baywatch’ er instrueret af manden bag bl.a. De satans chefer og Identity Thief og har Dwayne Johnson og Zac Efron i hovedrollerne som de allerede kendte karakterer Mitch Buchannon og Matt Brody. Derudover gæsteoptræder seriens stjerner, Pamela Anderson og David Hasselhoff. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.