Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Beautiful Boy

Chalamet på afvænning Læs mere
2019
Drama
120 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster Amazon Prime SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio Viaplay Rent & Buy

I dramaet 'Beautiful Boy' sker det værst tænkelige for journalisten David Sheff, da hans søn kommer ud i et alvorligt stofmisbrug.

På trods af et usædvanligt tæt forhold far og søn imellem, alverdens ressourcer og en lysende klar fremtid foran sig, bliver den store teenager Nic Sheff afhængig af det stærkt vanedannende crystal meth. Og fra en dag til den anden forsvinder den dreng, Nic engang var.

Hans far, mor, stedmor samt småsøskende rammes af Nics afhængighed, og snart handler alt om afvænningsklinikker, svigt, raseri og ikke mindst det store spørgsmål: Hvordan kan Nic komme levende ud af sit misbrug?

Især David sætter sig for at forstå sygdommen istedet for at fordømme den. Han nægter at give op. For inde bag narkomanens tomme blik ser han stadig sin elskede lille smukke dreng.

'Beautiful boy' bygger på den virkelige David Sheffs biografi om stofmisbrugets uforklarlige væsen, samt hvad sygdommen betyder for ikke bare misbrugeren, men også for hele familien. 

Steve Carell, der tidligere har medvirket i Foxcatcher, spiller faderen David, mens sønnen spilles af en af tidens hotteste stjerner, Timothée Chalamet fra Call Me by Your Name. Sidstnævnte blev Golden Globe-nomineret for sin præstation. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.