Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Beaver

Drama med Mel Gibson Læs mere
2011
Drama
100 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

I dramaet 'The Beaver' burde livet egentlig ikke være en større udfordring for legetøjsdirektøren Walter Black (Gibson), men pludselig en dag er der ikke længere noget, der fungerer for ham.

Walters kone, Meredith (Foster), føler tydeligt, hvordan han dag for dag forsvinder længere og længere ind i sig selv i voldsomme anfald af selvhad og depression.

Parrets børn opfatter lige så hurtigt, at forældrenes liv på vej ud i kaos, men en dag – da alting ser allersortest ud – finder Walter tilfældigt en gammel hånddukke. En bæver.

Da han tager den på, taler den til ham. Med drævende britisk accent. Og ikke nok med det. Den taler også til verden igen, på vegne af Walter. Og stille og roligt begynder alting at gå den rigtige vej igen.

'The Beaver' er instrueret af Jodie Foster, som selv spiller rollen som Meredith, mens Mel Gibson ses i rollen som Walter.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.