Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Beneath the Valley of the Ultra Vixens

Kult komedie af Russ Meyer Læs mere
Komedie
92 min

'Beneath the Valley of the Ultra Vixens' er en film af kult instruktøren Russ Meyer, der er kendt for sine komedier der som oftest er fyldt med meget storbarmede kvinder.

Lamar og Lavonia er lykkeligt gift, men de har et lille problem, det eneste der tænder Lamar, er noget der er højest ubehageligt for Lavonia. Så for at få dækket sit sex behov, begynder Lavonia, at strippe på den lokale stripklub, under dæknavnet Lola. Og derefter forføre samtlige mænd I byen.

For at få løst problemerme, går de sammen til den homoseksuelle ægteskabsrådgiver / tandlæge Asa Lavender, det går dog hurtigt op for dem at han er mere interseret I at forføre Lamar, end at hjælpe parret med deres problemer. Besøgende hos rådgiveren får dog en brat ende, da Lavender prøver at slå Lamar ihjel, med en motorsav. Efter Lamar har afslået at være sammen med Lavender.

I et sidste desperate forsøg, søger Lamar frelse hos den storbarmede kristne radio evangelist Eufaula Roop hos RioDio Radio. Hvilket viser sig at være et klogt træk.

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.