Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Benvenuti al sud

Landskabet omkring Napoli står i centrum for det italienske kæmpehit 'Benvenuti al sud'. Alberto Colombo (spillet af den lune Claudio Bisio) har været direktør i posthuset i det norditalienske Brianza-landdistrikt i årevis. Nu ønsker han sig at flytte til storbyen Milano med sin kone Silvia (Angela Finocchiaro), som er vild med byen og er grundigt træt af småbyer. Men ak: Alberto fusker for at opnå sit mål, opdages – og bliver som straf sendt endnu længere ud i provinsen - til midtitalienske Campania.

Det er helt ukendt land for parret – og de fordomsfulde parader er helt oppe. Det er en komedie, der får en til at reflektere over ting, man tager for givet, og en mulighed for at for at se enestående italienske locations fra et andet perspektiv. Filmen er i øvrigt en italiensk versionering af den franske ’Bienvenue chez les Ch’tis’ (2008).

Rating star
6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.