Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Berygtet

Der ligger mere bag historien om Truman Capote, end man tror Læs mere
2007
Drama
119 min
Kan streames på
SF Anytime

Af fysisk statur var Truman Capote en lille mand, men han var altså stor nok til to film.

Hvor sidste års ’Capote’ tog udgangspunkt i Gerald Clarke's ’Capote: A Biography’, navnlig den del af biografiens kapitler, der beskæftiger sig med tilblivelsen af Truman Capotes non-fiktionelle roman ’In Cold Blood’, finder ’Berygtet’ faktuel fodfæste i George Plimptons bog om forfatteren.

’Berygtet’ er historien om den flamboyante og homoseksuelle forfatter, Truman Capote (Toby Jones), som under sin research til ’In Cold Blood’ udvikler et nært forhold til den dømte morder Perry Smith (Daniel Craig).

Capote engagerer sig i Smiths forbrydelse og gennem en lang række interviews med Perry opstår et gensidigt fortrolighedsforhold mellem de to mænd, der emmer af seksuelle undertoner. Eller gør det?

Capote havde for ry for at forføre sine omgivelser for at opnå præcist det, han ønskede, hvilket gjorde ham til en af de mest fascinerende og kontroversielle forfattere i nyere tid.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.