Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Beyond the Sea

Historien om sangeren Bobby Darin Læs mere
Drama
118 min

'Beyond the Sea' er historien om sangeren og entertaineren Bobby Darins liv.

Bobby Darin bliver af lægerne spået til at ligge i graven inden sin 16 års fødselsdag, på grund af en medfødt hjertefejl. Men Bobby Darin har alt, alt for travlt med livet til at tage sig af den slags. Han skal nemlig være stjerne.

Som 20-årig er han flyvefærdig. Først på små, intime klubber, dernæst på de mondæne in-steder. Han har stemmen, og han har publikum i sin hule hånd.

Champagnepropper smælder, blitzlysene glimter. Bobby er en verdensstjerne. Underskønne kvinder flokkes om ham. Blandt dem overstråler Sandra Dee alle andre og kærlighedens lyn slår ned. Deres romance bliver hektisk, lidenskabeligt og stormombrust, for Bobby lever hver dag til det yderste i kapløb med et hjerte, der ikke kan følge med.

'Beyond the Sea' er instrueret af Kevin Spacey (American BeautyThe Usual Suspects) der også selv spiller hovedrollen, Kate Bosworth (Straw DogsSuperman Returns) har rollen som Sandra Dee.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.