Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Big Time - Musikfilm og bar

1969
Den amerikanske singer-songwriter Tom Waits’ oeuvre falder i to dele: Sange præget af jazz og evergreenstemning med klaveret som hovedinstrument, forfattere som Charles Bukowski og Raymond Chandler som rodnet og beatgenerationens optagethed af Amerikas outsidere – alt sammen i 1970’erne. I 80’erne skifter Waits spor og fremdyrker et mere ekspressivt skramlende formsprog bl.a. inspireret af Captain Beefheart og den karnevalistiske tradition.

Det er ikke Tom Waits som den fordrukne poetiske 70’er-’lounge lizard’, man oplever i Chris Blums klassiker ’Big Time’. Derimod en vild, charmerende desperado på slap line. Filmen lever om nogen op til sin titel! Mellem en række højintense koncertklip optræder hovedpersonen som både lysmand og komiker i syrede, dramatiserede forløb, der spiller med og mod udladningerne fra scenen. Vi snakker ‘Frank’s Wild Years’ og ‘Rain Dogs’-style hér.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.