Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Big Wedding

Kaos i familien Læs mere
2013
Romantik
90 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

I komedien 'The Big Wedding' har Don og Ellie været skilt i mange år, men da deres adoptivsøn Alejandro skal giftes, genforenes det aldrende eks-par med store forviklinger til følge.

Alejandros biologiske og stærkt religiøse mor ankommer nemlig fra Columbia, og hun aner intet om Don og Ellies skilsmisse. Pludselig har resten af familien overtalt Don, der i mange år har levet sammen med kæresten Bebe, og Ellie, som er single, til at lade som om, de stadig er gift.

Samtidig dækker Alejandros succesfulde søster, Lyla, over en stor hemmelighed, mens deres 27-årige bror Jared snart er ved at være klar til at miste sin godt beskyttede mødom. Alt peger i retning af et katastrofalt bryllup ... og det hele bliver selvfølgelig i familien.

'The Big Wedding' er en stjernespækket romantisk komedie instrueret af Justin Zackham, der bl.a. har skrevet manuskriptet til 'The Bucket List' (2007). Som de forvirrede Don og Ellie ses Hollywoodveteranerne Robert De Niro og Diane Keaton, mens den ligeså etablerede Susan Sarandon spiller kæresten Bebe.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.