Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Bigger Splash

Kompliceret ferie Læs mere
2016
Drama
124 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster HBO Max Viaplay

I filmen 'A Bigger Splash' har rockstjernen Marianne Lane slået sig ned på en italiensk ø mellem Sicilien og Tunesien for at komme sig ovenpå en stemmebåndsoperation.

Musikeren har indkvarteret sig i en luksusvilla i selskab med sin unge kæreste, men freden forstyrres, da Mariannes tidligere kæreste slår vejen forbi.

Harry Hawkes, en berømt producent af diverse rockalbums, ankommer dog ikke alene, men i selskab med datteren Penelope. Inden længe har den speedsnakkende verdensmand vækket de tilstedeværendes laster og begær til live.

'A Bigger Splash' er et drama, en satire og en krimi, der endevender både alvorlige og hykleriske sider af det moderne velhavende menneske. Samtidig er der tale om en politisk film orienteret mod bådflygtninge i Middelhavet. Et tema der er grundstenen i årets Guldbjørne-vinder, den italienske Fire at Sea.

Luca Guadagnino står for instruktionen, og det er tredje gang, han indspiller film med Tilda Swinton, som spiller den udfordrede rockstjerne. Sidste gang var det elegante kærlighedsdrama, Io sono l'amore. 'A Bigger Splash' er en genindspilning af 'La piscine' fra 1969. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.