Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Black Mass

Gangsterfilm med Johnny Depp Læs mere
2015
Thriller
122 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Netflix

Thrilleren 'Black Mass' handler om gangsteren James "Whitey" Bulger, der terroriserede den sydlige del af Boston i tre årtier.

Året er 1975, og Bulger leder den irske Winter Hill-bande, der konkurrerer med den italienske mafia om byens organiserede kriminalitet.

Da Bulger pludseligt kontaktes af barndomsvennen og FBI-agenten, John Connolly, om at blive meddeler for regeringen, indgår han en givende aftale. Han skal hjælpe FBI med at fælde mafiaen, og til gengæld kan loven hverken røre Bulger eller hans medsammensvorne.

'Black Mass' er baseret på autentiske begivenheder, instrueret af manden bag Crazy Heart og Out of the Furnace, og byder på Johnny Depp i sin hidtil modbydeligste rolle som Whitey Bulger.

Den imponerende rolleliste indeholder desuden Joel Edgerton som FBI-agenten, Benedict Cumberbatch som Bulgers senator-bror og Kevin Bacon som FBI-chef.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.