Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Black Phone

Tal aldrig med fremmede Læs mere
2022
Gyser
102 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster SF Anytime

Gyserfilmen 'The Black Phone' følger den 13-årige Finney, der i 1970'erne bor med sin lillesøster og alenefar i en by i Denver. Her er en kidnappende seriemorder på spil, hvilket har sat byens beboere i en konstant frygt for hvem, der bliver næste offer.

Det ene barn og unge teenager efter den anden er nemlig forsvundet. Finney har imidlertid også andet at tænke på end den såkaldte The Grabber, nemlig bare det at være en helt almindelig dreng.

Her slås han bl.a. med bøller i skolen, mens hans fordrukne og voldelige far gør hjemmet utrygt for både ham og søsteren.

Finney ender dog midt i mareridtet en dag, da han ender i kløerne på den maskerede kidnapper, hvor han spærres inde i en beskidt kælder med en sort telefon på væggen. Da den pludselig ringer, er det med kontakt til andre af kidnapperens ofre. Hvad mon de vil?  

'The Black Phone' er skrevet af Joe Hill, gyserforfatteren Stephen Kings søn, mens Scott Derrickson instruerer og har ageret medforfatter. Han har tidligere spredt skræk og rædsel med bl.a. The Exorcism of Emily Rose og Sinister samt superhelteaction med Doctor Strange. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.