Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Blandt mænd og får

Får får får? Læs mere
2016
Drama
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I det tragikomiske drama 'Blandt mænd og får' har brødrene Kiddi og Gummi ikke udvekslet et eneste ord med hinanden i over 40 år. Også selvom de er naboer i en afsides dal på Island.

Brødrene passer i stilhed hver sin fårebestand, som hele deres eksistens drejer sig om. I et anfald af jalousi undersøger Gummi et af Kiddis får og ringer til den lokale dyrelæge. Resultatet er altødelæggende. En dødelig og smittefarlig sygdom har ramt fårene, og myndighederne beslutter, at alle dyrene skal slås ihjel.

Kiddi og Gummi håndterer situationen meget forskeligt, men tvinges til at genoptage en form for kontakt med hinanden, da en hemmelighed afsløres. 

Filmens to hovedrolleindehavere er kendte teaterskuespillere i Island, og måtte en kort tur i ”fåretræningslejr” på en gård, før optagelserne begyndte.

'Blandt mænd og får' har fået stor international opmærksomhed og vandt prisen Un Certain Regard ved filmfestivalen i Cannes 2015. En anden islandsk film, der også kommer i de danske biografer snart, er Virgin Mountain af Dagur Kari. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.