Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Blind

Forestillingens verden Læs mere
2014
Drama
96 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime

I filmen 'Blind' er Ingrid for nylig blevet blind, hvilket naturligvis får kolossale konsekvenser. Hun lukker sig inde i sin lejlighed og efterlader så at sige sit liv uden for døren.

Kæresten forsøger at være så hjælpsom som muligt, men udviklingen er ikke til at stoppe. I takt med større og større huller i Ingrids visuelle minder om den virkelige verden, begynder hendes fantasi at erstatte det tabte.

Hun begynder at skrive sig ud af problemerne, men efterhånden får hun svært ved at skelne mellem det, der rent faktisk sker, og det hun forestiller sig. 

'Blind' er ikke så meget en film om at være blind, som det er en film om at være en ensom forfatter. Norske Eskil Vogts jonglerer med et virvar af følelser, der spænder fra varm kærlighed over skarp humor til gysende frygt.

Filmen har fået ros for sit komplekse manuskript og sin altoverskyggende hovedrolleindehaver, Ellen Dorrit Petersen, der bærer stort set hele filmen på sine skuldre. ’Blind’ har vundet priser på filmfestivaler som Sundance, Berlinalen og CPH:PIX. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.