Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Blood Out

Action med Luke Goss, Val Kilmer, Vinnie Jones og 50 Cent Læs mere
Action
85 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I filmen 'Blood Out' vil David, en lille gangster i en stor bande, droppe den kriminelle løbebane for at gifte sig med sin kæreste.Det koster ham livet.

Hans storebror, Michael, er vicesherif i en by nær Baltimore, som flyder med stoffer. Han forlader politiet, får nogle tatoveringer og giver sig ud for lige at være løsladt og på flugt, da han opsøger sin brors bande og slutter sig til den. Han viser, hvad han dur til, og lader retfærdigheden ske fyldest over for andre bander og korrupte betjente.

Han kan få en chance for hævn under et stormøde mellem narkopushere fra Nord- og Sydamerika. Men der er forhindringer: en lokal bølles nysgerrige kvindelige højre hånd, en forbundsundersøgelse, som han måske kommer på tværs af, og broderens gravide kæreste. Kan han fuldføre sin mission?

'Blood Out' har, ud over Luke Goss i hovedrollen, en langt række kendte ansigter på rollelisten herunder Val Kilmer (Blind Horizon), 50 Cent (13) og Vinnie Jones (Fire with Fire).

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.