Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bluebird

Hvem er den skyldige? Læs mere
2014
Drama
90 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Filmen 'Bluebird' handler om en lille by i Maine, der rammes af en stor tragedie, da buschaufføren Lesley bliver distraheret på sin sædvanlige rute hjem, og glemmer en lille dreng, der er faldet i søvn bagerst i bussen.

Drengen fryser ihjel, og Lesley rammes af chok. Men tragedien stopper ikke der, da alle i det tætvævede og isolerede lokalsamfund bliver påvirket, og ulykken viser sig at få uforudsete konsekvenser.

Dramaet er blevet fremhævet i flere førende filmmedier, bl.a. Indiewire og Variety, som en af årets mest seværdige titler. Den lille film er instrueret af debutanten Lance Edmands, der førhen var klipper på bl.a. Lena ”Girls” Dunhams første spillefilm ’Tiny
Furniture’ (2010).

Rollelisten består hovedsageligt af serieskuespillere med Amy Morton (Blue Bloods), John Slattery (Mad Men), Adam Driver (Girls) og Margo Martindale (Justified) i nogle af de største roller.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.