Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Book of Shadows: Blair Witch 2

Efterfølgeren til gyser succesen Læs mere
2000
Gyser
90 min

Myten om heksen - The Blair Witch - har gjort den lille by Burkitsville til et populært sted.

I 'Book of Shadows: Blair Witch 2' er fem unge, der hver især er besat af legenden, tager ud i Black Hills-skovene for selv at undersøge legenden og overnatter ved ruinen af et hus, hvor der engang blev dræbt syv børn.

Dagen efter har de alle et hul i hukommelsen. Snart begynder så uhyggelige og bizarre ting at ske, at de alle fem er ved at bryde mentalt sammen. En uhyggelig virkelighed er ved at gå op for dem.

Blair Witch 2 er den suveræne og anmelderroste efterfølger til alle tiders største gyserchok - The Blair Witch Project - der med sin geniale nytænkning indenfor genren rev tæppet væk under en måbende filmbranche.

I modsætning til den foregående films håndholdte dogme-stil er Blair Witch 2 lavet med superb teknik i både billeder og lyd af den prisbelønnede dokumentarist Joe Berlinger. Blair Witch 2 vender alting på hovedet en gang til og giver dig et gys, du aldrig glemmer.

Rating star
1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.