Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Book of Vision

Fortid, fremtid og nutid Læs mere
Drama
95 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Filmen 'The Book of Vision' handler om den unge læge Eva, der studerer medicinsk historie og falder i den forbindelse over et manuskript af Johan Anmuth, en læge fra det 18. århundrede.

I sin ”Book of Vision” dykker Anmuth ned i sine patienters følelser og deres frygt og drømme. Eva fordyber sig i disse fortællinger og visioner og sætter spørgsmålstegn ved adskillelsen af fortiden, nutiden og fremtiden, mens hun står over for udfordringerne ved moderne medicin og dens begrænsninger i forhold til egen krop og helbred.

'The Book of Vision' er et psykologisk drama instrueret af Carlo S. Hintermann med BAFTA- og Emmy-nominerede Charles Dance (The Imitation Game) og prisbelønnede Lotte Verbeek (En flænge i himlen) på rollelisten.

Sverrir Gudnason, der spillede hovedrollen som Björn Borg i Janus Metzs Borg fra 2017 og som indtog rollen som Mikael Blomkvist i The Girl in the Spider's Web - Det der ikke slår os ihjel fra 2018 kan også opleves i en bærende rolle.

'The Book of Vision' afventer premieredato.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.