Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Bookshop

Kampen om en boghandel Læs mere
2019
Drama
113 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Filmen 'The Bookshop' foregår i 1959 i England, hvor den frittænkende enke Florence Green ender med at risikere alt for at åbne en boghandel.

De konservative borgere i byen Suffolk giver den ihærdige Florence stor modstand, da hun ankommer med et brændende ønske om at give folket mere læselyst. Nu er hun nødt til at tage stilling til, om der er plads til en boghandel i en by, som ikke virker til at ville have en.

Dramaet har de britiske Emily Mortimer, Patricia Clarkson og Bill Nighy i de centrale roller i en fortælling, der på mange måder minder om bestseller-filmatiseringen Chocolat. 'The Bookshop' er da også baseret på en roman af Penelope Fitzgerald. 

'The Bookshop' er instrueret af spanske Isabel Coixet (My Life Without Me), der med denne film blev den første kvinde til at vinde to Goya-priser (Spaniens svar på en Oscar). Den forrige vandt hun for den smukke, men sørgelige The Secret Life of Words fra 2005. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.