Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bordertown

Virkelighedsbaseret drama med Jennifer Lopez Læs mere
Drama
115 min
Kan streames på
SF Anytime

Siden 1993 er næsten 400 kvinder blevet myrdet i den lille industriby Juarez på grænsen mellem Mexico og USA, mellem fattigdom og mulighedernes land.

I filmen 'Bordertown' får den ambitiøse journalist Lauren, Jennifer Lopez (Enough), til opgave at dække sagen, men tager kun af sted for at imponere sin chefredaktør, Martin Sheen (Apocalypse Now - Redux).

Da hun møder Eva, der på mirakuløs vis har overlevet at blive voldtaget og levende begravet og derfor kan give et signalement af gerningsmanden, bliver Lauren dog involveret til op over begge ører. Sammen med Laurens ekskæreste Diaz, Antonio Banderas (Once Upon A Time In Mexico), begynder de to at efterforske sagen.

Det bliver dog hurtigt tydeligt, at nogen ikke ønsker, at mordene skal opklares. Hverken politi, myndigheder eller de virksomheder, hvor de fleste af ofrene har arbejdet, er samarbejdsvillige, og en indædt kamp tager sin begyndelse.

Sandheden skal frem, men korruption, uhyggelige hemmeligheder og pengeinteresser står i vejen. 'Bordertown' er baseret på virkelige hændelser.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.