Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Borg

Wimbledon-finalen 1980 Læs mere
2017
Drama
100 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes NF+ SF Anytime Grand Hjemmebio HBO Max Rakuten TV Viaplay

Filmen 'Borg' handler om Wimbledon-finalen i 1980 og følger tennis-rivalerne Björn Borg og John McEnroe.

Kampen er ikke kun en sportslig dyst af de helt store. Det er også et møde mellem to yderst forskellige personligheder.

Borg er forsvarende mester og står over for at kunne sætte rekord med fire Wimbledon-sejre på stribe. Svenskeren er således favorit, men viser sjældent følelser udadtil, men bag facaden kæmper stjernen med sin temperamentsfulde fortid.

Amerikanske McEnroe er en anderledes følelsesbetonet type, der skælder ud på dommere, publikum og modstandere, hvis ikke spillet går i hans retning. Selvom han nedlægger den ene modstander efter den anden, har McEnroe altid tilskuerne mod sig.

'Borg' er skildringen af to sportsmænd og deres indre kampe frem mod den legendariske finale, der stadig står som et højdepunkt i tennishistorien. Filmen er instrueret af danske Janus Metz (Armadillo), de bærende roller spilles af svenske Sverrir Gudnason og amerikanske Shia LaBeouf og Björn Borgs søn Leo spiller sportsstjernen som ung.

Senere på året kommer filmen Battle of the Sexes, som også er baseret på en rigtig tennisbegivenhed mellem Billie Jean King og Bobby Riggs. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.