Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Boss Baby 2: Det blir' i familien

Spædbarn i jakkesæt Læs mere
2021
Animation
107 min
Kan streames på
HBO Max

Animationsfilmen 'Boss Baby: Det blir' i familien' er efterfølgeren om baby-bossen i jakkesæt, Boss Baby, hvor drengen Tim fik lillebroren, Ted, der ankom i jakkesæt og talte som en voksen.

I efterfølgeren er brødrene blevet voksne og har fået vidt forskellige tilværelser. Ted er blevet en succesfuld direktør, og er Tim hjemmegående med to børn. Men alt ændrer sig, da Tims mindste barn, Tina, viser sig at have overtaget kontakten til Babycorp.

Tina afslører også, at den onde Dr. Armstrong har sat sig for at overtage verdensherredømmet, og de eneste, der kan stoppe ham, er Tim, Tom og Tina.

Men planen inkluderer, at de voksne brødre går i barndom igen – bogstaveligt talt – går i barndom igen.

'Boss Baby: Det blir' i familien' er ligesom forgængeren baseret på børnebøger af Marla Frazee, og bag produktionen står DreamWorks Animation, som tidligere har budt på underholdning for børn og barnlige sjæle med filmene om Croods, Shrek og Kung Fu Panda.

Filmen vises med dansk tale af bl.a. Søren Pilmark, Esben Smed, Mille Lehfeldt, Anders Bircow og Julia Bircow.

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.