Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Breathe

Andy Serkis' instruktørdebut Læs mere
2018
Drama
117 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

Dramaet 'Breathe' fortæller den autentiske historie om Robin Cavendish og hans kone Diana, der i 1950erne trodsede lægevidenskaben for at finde mening i livet med en alvorlig sygdom.

Som 28-årig bliver Robin ramt af polio, der lammer ham fra halsen og ned. Lægerne meddeler, at han kun har tre måneder tilbage at leve i, men Robin nægter at lade den besked definere ham. 

Med hjælp af sin svoger og en modig videnskabsmand begiver det nygifte par sig ud i verdenen for at leve, få et barn og i sidste ende hjælpe andre med samme lidelse.

'Breathe' er et drama om kærlighedens mirakuløse kur mod kroppens svigt - et tema også set i den ligeledes autentiske Teorien om alting.

Filmen er instrueret af skuespilleren Andy Serkis, der senere i år også udkommer med eventyrfilmen Mowgli. Hovedrollerne spilles af Oscar-nominerede Andrew Garfield og Claire Foy, der er kendt fra tv-serien 'The Crown'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.