Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Brick Mansions

Paul Walker som undercover-politimand Læs mere
2014
Action
95 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Netflix

Filmen 'Brick Mansions' foregår i en amerikansk storby, hvor kriminaliteten er blevet så slem, at politiet har indhegnet et helt slumkvarter. Men da den store gangsterboss får fingrene i et atomvåben, og truer med at udslette hele byen, er det op til undercover-betjenten Damien (Paul Walker) at stoppe ham.

Han får brug for hjælp til at infiltrere det afskærmede kvarter og får fat i eksforbryderen Lino (David Belle), hvis kæreste holdes fanget af mafiaen. Sammen må de kæmpe sig vej gennem det voldelige og korrupte område for at stoppe skurkene - men kan de stole på hinanden?

’Brick Mansions’ er en genindspilning af den franske actionfilm ’District 13’ (2004). Begge film er skrevet af Luc Besson, manden bag ’Leon’ (1994), ’The Fifth Element’ (1997) og ’The Family’ (2013).

Hovedrollerne spilles af den nyligt afdøde Fast & Furious-stjerne Paul Walker og franske David Belle, som gentager sin rolle fra originalen. Belle er en af grundlæggerne af parkour, hvor man springer ud fra hustage og løber op ad vægge, hvilket man kan se masser af i 'Brick Mansions'. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
1.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.