Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Brighter Summer Day

’A Brighter Summer Day’ henter sin titel fra et Elvis-omkvæd og er måske den mest umiddelbart tilgængelige af Yangs film. Den udspiller sig i Taiwan i begyndelsen af 1960’erne. Teenagedrengen Si’r føler sig fremmedgjort i forhold til det omgivende samfund og er fuld af mistillid til verden. Sammen med sine venner i Little Park Gang bruger han tiden på at lytte til amerikansk rock’n’roll og flirte med katastrofen i kampe med en rivaliserende bande.

Det bliver ikke bedre, da den håbløst romantiske Si’r forelsker sig i den tidligere bandeleders kæreste, Ming. ’A Brighter Summer Day’ er et foruroligende og følelsesmæssigt meget engagerende portræt af en kultur i krise, hvilket Si’r og hans venner bliver symptomer på. Den anerkendte amerikanske filmkritiker Jonathan Rosenbaum har kaldt ’A Brighter Summer Day’ for en af 1990’ernes mest facetterede film og den bedste taiwanesiske film nogensinde.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.