Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Britt-Marie var her

Baseret på den svenske roman Læs mere
2019
Drama
97 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime Rakuten TV HBO Max

Komedie-dramaet 'Britt-Marie var her' følger den 63-årige Britt-Marie, der har viet hele sit liv til rengøring, madlavning og andre huslige pligter. Men da 40 års ægteskab går i stykker, må hun gøre op med sig selv, hvad der nu skal ske.

Den punktlige dame ender i den lille svenske flække Borg, hvor hun skal styre egnens fritidshjem - og være fodboldtræner. I takt med at Britt-Marie møder stedets forskellige mennesker og børn, opdager hun, at livet indeholder så meget mere end vaskemiddel og natron.

'Britt-Marie var her' er baseret på romanen af Fredrik Backman, der også har forfattet filmatiseringen En mand der hedder Ove fra 2016, som blev en af de største biografsucceser i nyere svensk filmhistorie.

Feel-good filmen er instrueret af Tuva Novotny, som vi i dansk film kender fra roller i film som Den sorte Madonna og Krigen, mens manuskriptet bl.a. er skrevet af Anders Frithoif August, som stod bag den store danske succes Lykke-Per. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.