Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Brøndgraverens datter

Fransk film instrueret af Daniel Auteuil Læs mere
2011
Romantik
106 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Den franske film 'Brøndgraverens datter' er instrueret af Daniel Auteuil, der også spiller hovedrollen.

Vi befinder os i det sydlige Frankrig i begyndelsen af Anden Verdenskrig. Pascal (Daniel Auteuil) er en krakilsk, men hengiven brøndgraver, der må opfostre sine seks døtre efter sin kones død.

Den smukke datter Patricia (Astrid Bergès-Frisbey) er uddannet i Paris og sin fars øjesten. Hun møder piloten Jacques, som hun bliver gravid med, kort tid før han sendes til fronten for at kæmpe i Anden Verdenskrig.

Pascals assistent Félipes er også forelsket i hende Patricia, men da der kommer knaster i forholdet mellem Pascal og Jacques’ familie, er Félipe den eneste, der kan opbløde stemningen.

'Brøndgraverens datter' er baseret på Marcel Pagnols film fra 1940 af samme navn og er instrueret af en af Frankrigs mest kendte skuespillere Daniel Auteuil (Skjult).

Filmatiseringerne af Marcel Pagnols andre romaner ’Kilden i Provence’ og ’Manon og Kilden’, som også havde Daniel Auteuil på rollelisten, blev populære rundt om i verden i midten af 80erne.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.