Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Broken Circle Breakdown

Kærlighedens op- og nedture Læs mere
2013
Drama
111 min
Kan streames på
Blockbuster

I dramaet 'The Broken Circle Breakdown' er Elise og Didier et umage par. Elise ejer sin egen tatoveringssalon, mens Didier spiller banjo i et bluegrassband. Det var kærlighed ved første blik, trods deres forskelligheder, og parrets lykke synes fuldendt, da deres lille pige Maybelle bliver født.

Ulykkeligvis bliver Maybelle, i en alder af seks år, alvorligt syg, og forældrene reagerer på forskellige måder. Maybelle giver dem dog intet valg: Didier og Elise må stå sammen og kæmpe.

Men kan man komme gennem disse udfordringer, når man er så forskellige, eller vil kærligheden svigte, når man behøver den mest?

Belgiske Felix Van Groeningen skabte med 'The Misfortunates' (2009) et decideret hit i hjemlandet med tæt på 500.000 solgte billetter og fik samtidig international anerkendelse på Cannes Filmfestivalen. 

'The Broken Circle Breakdown' vandt publikumsprisen på filmfestivalen CPH PIX i 2013 og er baseret på Johan Heldenbergh og Mieke Dobbels teaterstykke, der i sin tid blev sat op i kirker og andre offentlige rum i stedet for en traditionel scene.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
5.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.