Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Broken City

Interne affærer Læs mere
2013
Thriller
109 min
Kan streames på
Viaplay Blockbuster SF Anytime

I 'Broken City' bliver politibetjenten Billy Taggart fyret efter en retssag, som involverede en skudepisode i et af New Yorks belastede områder.

Flere år senere har han skiftet karrierevej og arbejder nu som privatdetektiv. Men rudekuverterne vælter ind, og han har svært ved at betale sine regninger.

Så da borgmesteren tilbyder ham et velbetalt job, kan han ikke sige nej. Taggart skal skygge borgmesterens kone, da han mistænker hende for at have en affære.

Alt tyder på et hurtigt overstået job, men efterhånden, som Taggart nærmer sig sandheden, kommer han på sporet af en omfangsrig politisk skandale.

'Broken City' er ikke bleg for at udstille korruption og politisk magtmisbrug i storbyen, når Mark Wahlberg og Russell Crowe tørner sammen som henholdsvis detektiv og borgmester i en ny thriller af Allen Hughes (der er kendt for at instruere 'From Hell' og 'Book of Eli' sammen med sin bror Albert).

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.