Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Brooklyn

Ude eller hjemme? Læs mere
2016
Drama
111 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Disney+

Filmen 'Brooklyn' tager sin begyndelse i 1950ernes Irland, hvor den unge Eilis får mulighed for en ny og måske bedre tilværelse i USA. Den lange rejse over Atlanterhavet er blot første skidt på vejen, og i Brooklyn venter der et liv så radikalt anderledes, end hun er vant til.

Kort efter den unge kvinde har fået sig et job og et sted at bo, møder hun italieneren Tony, som hun forelsker sig hovedkulds i. Deres lykke bliver afbrudt, da en hændelse tvinger Eilis til at rejse hjem til Irland. Det går op for immigranten, at hun har en fremtid i både USA og Irland, og nu er spørgsmålet, hvor hun virkelig føler sig hjemme.

Filmen er instrueret af manden bag Boy A og er baseret på bogen med samme navn af Colm Tóibín. Immigranten Eilis spilles af Saoirse Ronan, der slog igennem i Atonement og spillede hovedrollen i Peter Jacksons The Lovely Bones.(copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.