Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Brylluppet

Familietradition og splittelse Læs mere
2017
Drama
98 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Dramaet 'Brylluppet' følger den 18-årige pakistanske Zahira, som vokser op i Belgien med alt hvad dertil hører af vestlige vaner.

Zahira har en kærlig familie, der på trods af pakistanske traditioner giver den rebelske teenager ret frie tøjler. De hjælper hende bl.a., da hun bliver gravid uden for ægteskabet og får en abort.

Men traditionerne kan kun tilsidesættes på lånt tid, og Zahira får nu besked på, at vælge mellem tre udvalgte pakistanske mænd til et arrangeret ægteskab.

Forældrenes ultimatum ødelægger den hårfine balance, som familiens værdier balanceres på, og især storebroren Amir kæmper, da han ser sin lillesøster splitte familien ad.

Familiedramaet 'Brylluppet' er løst baseret på virkelige begivenheder, og undersøger hvad der sker, når gamle urokkelige traditioner møder den vestlige verdens utøjlede frihed. En tematik vi bl.a. har set i Ken Loachs Ae Fond Kiss og den nye succesfilm The Big Sick.

Rollelisten består af den billedskønne Lina El Arabi, som den iltre Zahira, og den karismatiske Sébastien Houbani i rollen som hendes loyale storebror. (Copyright: kino.dk)

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.