Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bryllupskaos

Fire "forkerte" mænd Læs mere
2014
Komedie
97 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

I den franske komedie 'Bryllupskaos' bliver det katolske overklassepar, Marie og Claude Verneuils, traditionsbundne verdenssyn godt og grundigt udfordret.

Grunden skal findes hos parrets børn, hvor tre ud af fire er gift med henholdsvis en araber, en jøde og en asiat. Men deres sidste datter kan heldigvis rette op på situationen ved at gifte sig med en hvid franskmand. Chokket kommer derfor prompte, da hun introducerer sin forlovede, som er sort. Da han skal præsentere sin familie, viser det sig, at racismen går begge veje, og at alle må tage deres menneskesyn op til revision. 

Ikke siden kæmpesuccesen De urørlige har en fransk film solgt så mange biografbilletter i hjemlandet. Instruktøren og manuskriptforfatteren Philippe de Chauveron er kendt i Frankrig for sine komedier og debuterede allerede i 1999 med 'Les parasites', men det er første gang, hans film får dansk biografpremiere.

'Bryllupskaos' er nemlig en universel film, der gør grin med fordomme, racisme og ikke mindst i omvendt form. Christian Clavier, der spiller Asterix i filmatiseringerne, har rollen som Claude. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.