Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bull

Livet som bullrider Læs mere
2020
Drama
105 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'Bull' foregår i terrænet mellem redneck-forstad og rodeo-arenaer nogle fadølskast fra Houston, Texas, hvor teenage-pigen Kris bor med sin lillesøster og mormor.

Moren er i spjældet, hvor hun bliver ved med at fucke up og få forlænget sin straf. Imens gør Kris det, som alle andre børn på egnen gør: Leger i skovkanten, spiller computer, drikker sig i hegnet, gradvist mere som usle kopier af de voksne.

Men Kris får færten af et andet register. Da hendes muskelhund raserer et hønsehus i nabolaget, tvinger ejeren, den pensionerede bullrider Abe, hende til at rydde op i hans hus som modydelse. Når han ikke kan undvære kick'et fra arenaen og kommer sønderslået hjem, fatter hun omsorg og nysgerrighed - og Abe indvilliger i at lukke hende ind i sin verden.

'Bull' har store antropologiske kvaliteter, men også en fint spændt dramatisk bue, der får den til at minde om den anden sydstatsfilm Hushpuppy fra 2012.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.