Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bullhead

Belgisk mafiadrama Læs mere
2014
Drama
129 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

Filmen ' Bullhead' handler om Jacky, der arbejder på familiens gård. Her er han er vidne til, at svogeren pumper kvæget med ulovlige væksthormoner. Samtidig begynder Jacky i al hemmelighed selv at tage anabolske steroider.

Da en politimand, på jagt efter hormonmafiaen, bliver slået ihjel, konfronteres Jacky med en voldsom og traumatisk barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. En ubærlig hævntørst blusser op i ham, og pludselig er der ingen vej tilbage.

Belgiske dramaer er ikke hverdagskost i de danske biografer, men når hovedrollen spilles af dygtige Matthias Schoenaerts, og filmen har været nomineret til en Oscar for Bedste ikke-engelsksprogede film, er den pludselig langt mere oplagt at udsende herhjemme.

Matthias Schoenaerts brød sidste år igennem i den meget roste ’Smagen af rust og ben’ (2012) over for Marion Cotillard, og også her blev hans imponerende fysik brugt som en del af plottet.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.