Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Bunuel i skildpaddernes labyrint

Om den sande utrolige historie Læs mere
2019
Animation
80 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Den biografiske animationsfilm 'Buñuel i skildpaddernes labyrint' foregår i 1930'ernes Paris, hvor filminstruktøren Luis Buñuel er på fallittens rand efter en skandale til premieren på hans første film 'Guldalderen'.

Buñuel er persona non grata blandt den kulturelle elite og er samtidig raget uklar med sin ellers sammensvorne makker, Salvador Dalí, i den kontroversielle surrealistiske bevægelse.

Men en vens vinderkupon muliggør finansieringen af hans næste film. Og denne gang er missionen den virkelige verden i en fjern egn af Spanien.

'Buñuel i skildpaddernes labyrint' fortæller historien om tilblivelsen af Luis Buñuels film 'Las Hurdes: Land uden brød'. Filmskaberen er blandt de mest betydningsfulde og originale kunstnere i det 20. århundrede kendt for værker som 'Den andalusiske hund', Dagens skønhed og Borgerskabets diskrete charme.

Filmen er en animeret biografi, en genre der tidligere er set realiseret succesfuldt i bl.a. Loving Vincent og Persepolis.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.