Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Burning

Baseret på Murakamis ord Læs mere
2018
Drama
148 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

Filmen 'Burning' handler om enspænderen Jong-su, hvis lykke synes at være gjort, efter han forelsker sig i den sprælske Hae-mi.

Men da hun indleder et forhold til den mystiske playboy Ben efter et udenlandsophold, spidser situationen til. Indledningsvis er der sødme over trekantsdramaet, men situationen tager en truende drejning, da Hae-mi pludselig forsvinder.

Umiddelbart er Jong-su uskylden selv, men han har skeletter i skabet. Mødet med Hae-mi lægger låg på Jong-sus indre vrede, men efter hendes forsvinden kigger han lige ned i afgrunden. Hvor er hun? Eksisterer hendes kat? Og hvem er Ben egentligt?

Med 'Burning' har Lee Chang-dong fat i selve filmmediets karakter af skyggespil: Vi bliver forført af noget, som i en vis forstand ikke eksisterer.

Den koreanske auteur er tilbage i instruktørstolen for første gang i otte år, hvoraf hans tidligere værker bl.a. gælder 'Oasis’ og ’Secret Sunshine’.

Dramaet er baseret på novellen 'Barn Burning' af den japanske forfatter Haruki Murakami, som tidligere har fået sin roman Norwegian Wood filmatiseret.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
5.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.