Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

BW18 - Ghostland

Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Den ubarmhjertige franskmand Pascal Laugier er tilbage i topform efter en periode, hvor Hollywood prøvede at dæmpe hans radikale udtryk. Og dét med en forrygende spirituel opfølger til ’Martyrs’ (filmen, der gjorde ham til en levende legende i genrefilmkredse).

I ’Ghostland’ møder vi to søstre, der sammen med deres mor blev udsat for en bestialsk forbrydelse, da de som unge overnattede i et hus arvet af en tante. Nu er de voksne og oplevelsen er fortid. Vera plages dog stadig af voldsomme minder fra den forfærdelige nat, mens Beth er blevet en succesfuld forfatter med ar på sjælen. Og selvfølgelig mødes de igen med moderen i det forbandede hus, hvor intet er, som det ser ud til. En film om unge kvinder i limbo mellem fornægtelse og anerkendelse af fortiden, og en af de mest barbarisk smukke – og udfordrende – skrækfilm i år.

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.