Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

BW18 - Housewife

Hvis du leder efter en film, som for alvor har WTF-faktor, er dette svaret! Med sin markante gotiske æstetik og mildest talt vanvittige afslutningsscene er ’Housewife’ et must see for alle, som vil have deres grænser rykket – inklusive de mest hovmodige skrækfilmsentusiaster.

Can Evrenol, der i 2015 chokerede med debutfilmen ’Baskin’, har overgået sig selv med denne mavepuster. Unge Holly fik i sin barndom et forfærdeligt traume, som hun nu prøver at komme overens med i et hus på landet, hvor hun bor med sin succesfulde forfattermand. Men da en forsvunden veninde pludselig banker på og fortæller om den sekt, hun er del af, og som holder en stor konference i byen, kan Holly ikke lade være med at dukke op. Og så er der ellers lagt uforudsigelighed, psykologisk gru og sindssyge i kakkelovnen for alle sparepengene. Med ’Housewife’ cementerer Can Evrenol sin status som en af skrækfilmens nye enfants terribles.

Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.