Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

BW18 - Knuckleball

’Knuckleball’ krydser på sin helt egen ubarmhjertige måde ’The Shining’ og ’Alene Hjemme’ (sic!). Den er home invasion-horror i en kategori for sig. Henry skal passes af morfar mens forældrene tager på parweekend. Det lyder som et par hyggelige dage for den lille gut og begynder da også fint, selvom morfaren er en streng herre uden de helt store pædagogiske evner.

Men da den gamle pludselig dør, og Henry er alene i ødemarken med en skummel nabo, begynder tingene at stramme til. Henry er dog en nævenyttig knægt med masser af ressourcer, som han gerne udnytter til fulde, hvis nogen vover sig ind på hans territorium. Der er nemlig intet sjovt ved lille Henry! Han minder mere om Ed Gein end Kevin MacCallister, når først han sætter gang i produktionen af fælder og hjemmelavede våben. Stemningen bliver mørkere og mørkere i Knuckleball, hvor skellet mellem bange dreng og ung psykopat langsomt udviskes. Magtkampen mellem Henry og hans usympatiske nabo er en af de mest krybende uhyggelige oplevelser på Blodig Weekend i år.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.