Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

BW18 - Victor Crowley

Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Instruktør Adam Green og muskelmand Kane Hodder leverer med ’Victor Crowley’ den fjerde film i ’Hatchet’-franchisen. Det er horror med en god dosis sarkastisk humor iblandet, og man behøver ikke være bekendt med hverken de tidligere ’Hatchet’-film eller bonderøven Victor Crowley for at kunne være med.

Det er ti år siden Victor Crowley sidst gjorde livet surt for uheldige unge i Louisianas sumpe. Med en bunke penge i udsigt bliver den eneste overlevende, Andrew, igen lokket ud i vildnisset, hvor han sammen med andre stakler nok en gang står ansigt til ansigt med den navnkundige titelperson – som selvfølgelig stadig er i live og nu mere frygtelig end nogensinde.

Det er horror med stort P i både party og pastiche, men også en yderst effektiv måde at blande skræk og humor på. Og samtidig en selvreflekterende slasher-film, der oser af personlighed og selvironi. Den morderiske, men alligevel elskelige skurk giver den gas som en anden Jason Voorhees derude i sumpen, hvor der ingen hjælp er at hente.

Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.