Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CAFF 22 - Deliver Us From Evil

108 min

’Deliver Us From Evil’ følger lejemorderen In-Nam (Hwang Jung-min), der planlægger at gå på pension efter at have afsluttet et sidste ’hit’ – på en gangster-boss.

Men da han kort tid efter modtager en besked om, at hans ekskæreste Young-joo er død, og hendes 9-årige datter er forsvundet, tager In-Nam til Thailand for at opklare denne kidnapning og redde ekskærestes datter fra nogle berygtede menneskesmuglere. Alt dette samtidig med at han pludselig bliver jagtet af en voldelig gangster (Lee Jung-jae) – bror til den gangster, han har dræbt – og som nu søger hævn. Han bærer ikke uden grund øgenavnet 'Slagteren'.

’Deliver Us From Evil’ modtog oprindeligt den hårdeste klassificering 'Adults Only' – da den første gang blev vist. Filmselskabet måtte redigere 50 sekunders optagelser ud for at opnå den mere profitable tilladt over 15 år-vurdering af det sydkoreanske censur-råd.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.