Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

CAFF 22 - House of Hummingbird

138 min

’House of Hummingbird ’ udspiller sig i Seoul sommeren 1994 og er et rørende drama om den stille 14-årige pige, Eun-Hee (Park Ji-hu) som går i ottende klasse. I skolen kæmper hun for blot at få bestået-karakterer, og derhjemme bliver hun ignoreret af sine forældre. Uanset hvad hun gør, føler Eun-Hee sig som en outsider.

Hun bruger sin fritid på at strejfe rundt i nabolaget med sin bedste veninde på udkig efter eventyr. De tager på karaoke-barer, laver butikstyveri og udforsker ung kærlighed – kort sagt prøver at opleve alt, livet har at byde på – i håb om at finde en mening med det hele. Eun-Hee bevæger sig gennem livet som en kolibri, der leder efter smagen af sødme, hvor som helst hun kan finde det.

Det er dog i hendes nye skoleprofessor Yong-Ji (Kim Sae-byeok), at Eun-Hee finder de svar, hun søger. De to indgår i et usædvanligt venskab.

’House of Hummingbird ’ er en empatisk og sansenær fortælling om en tilsyneladende almindelig sommer, der dog forandrer alt.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.