Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Cale szczescie (engelske undertekster)

Komedie
108 min

'Całe szczęście' er en sommerferie-historie fuld a charme og atmosfære om kærlighed, der dukker op, når man mindst af alt venter det.

Robert (Piotr Adamczyk), en musiker i et symfoniorkester og enefar til en tiårig dreng, Filip (Maks Balcerowski), lever et fredeligt og organiseret liv.

Det tager imidlertid en pludselig drejning, da Marta (Roma Gąsiorowska), en charmerende og energisk fitness-stjerne dukker op. To forskellige personer, med hver deres tilgang til kærligheden og livet.

Hendes verden er i en nøddeskal: storbyen, eksotiske rejser og sport. Marta har sit eget tv-show og skriver madbøger, og hendes ansigt dukker tit op på forsiderne af de mest populære magasiner.

Robert, til gengæld, er en omvandrende fornægtelse af “det sporty liv”. Hans verden er en tryg havn bestående af forældre-pligter, kurvefulde af vasketøj og hans søns matematikprøver; og alt det går så fint, indtil Marta vader ind i hans liv. Hun er en kendis-arbejdshest, og han er en mand, der er skræmt af hendes charme.

Hvorfor skulle skæbnen føre dem sammen? Og vil de være i stand til at finde lykken sammen?

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.