Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Captive

Datteren der forsvandt Læs mere
2014
Thriller
112 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Netflix

I thrilleren ’The Captive’ forsvinder Matthews ni-årige datter sporløst efter et kort ærinde på en tankstation. Politiet bliver straks kontaktet, men der er ingen tråde at forfølge og ingen hjælp at hente for de desperate forældre.

Den fortvivlede far oplever derimod at ende blandt de mistænkte i sagen, der tilmed trækker ud, og først otte år senere begynder sporene at dukke op. Efterhånden peger flere og flere hændelser på en manipulerende kidnapper, der stadig styrer forældrenes, og måske deres kidnappede datters, skæbne.

Mel Gibson (Ransom), Michael Douglas (Don't Say a Word), Liam Neeson (Taken) og Hugh Jackman (Prisoners) har alle fået kidnappet deres datter eller søn på det store lærred gennem de seneste år. Denne gang er turen kommet til Ryan Reynolds, der sammen med instruktøren, Atom Egoyan, kommer med et canadisk bud på genren.

Stilen veksler mellem Brian De Palmas Hitchcock-inspirerede spændingsfilm og Atom Egoyans langt mere alvorlige hovedværk, The Sweet Hereafter. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.