Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Caroline - den sidste rejse

Drama

Den danske film 'Caroline - den sidste rejse' fortæller om magtkampen i en større dansk virksomhed.

Christian er virksomhedens leder udadtil, men han interesserer sig mere for kunst end økonomi. De egentlige ledere, Ove og Juliane, styrer firmaet med hård hånd efter de gamle traditioner, indtil Christian udpeger den nytænkende og progressive Johan (Kim Bodnia) til sin personlige rådgiver.

Filmen tager sin begyndelse, da Christians ekshustru Caroline er på vej efter ufrivilligt eksil i udlandet. Hun falder i snak med bilens chauffør, og samtalen fører os gennem Carolines fortid: Gennem tvangsægteskab, ensomhed og manglende integration, men også kærlighed og åben konflikt. De taler om de mulige konsekvenser af hendes tilbagekomst og om, hvad der førte til hendes udvisning.

'Caroline - den sidste rejse' er en moderne fortolkning af Caroline Mathildes ægteskab med Christian den 7., forholdet til Johann Struensee og hendes efterfølgende udvisning fra Danmark.

Filmen havde premiere i 2010 i en 70 min.-version og nu re-premiere som en 90 min. lang fuld spillefilm.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.