Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Casa de mi Padre

Will Ferrel på spansk Læs mere
Komedie
84 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Casa de mi Padre' handler om Armando Alvarez (Will Ferrell), som har tilbragt hele sit liv på faderens ranch i Mexico. Da ranchen kommer i nogle økonomiske problemer, kommer Armandos yngre bror Raul (Diego Luna) på besøg med sin forlovede Sonia (Genesis Rodriguez) for at hjælpe ranchen ud af problemer. Raul er en succesfuld forretningsmand, og han lover at indfri sin fars gæld.

Men da Armado falder for sin bros forlovede Sonia, og Rauls forretningsmetoder viser sig ikke altid at være lige lovlige, kommer brødrene i større problemer end de nogensinde kunne have forudset, og ender i en krig mod Mexicos mest berygtede narko-boss Onza (Gael Garcia Bernal).

Superkomikeren Will Ferrell (Anchorman) forsøger sig med en komedie på spansk. Han har slået sig sammen med en række spansktalende stjerner, så rent sprogmæssigt er han på udebane.

'Casa de mi Padre' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.