Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Chaplins plejebarn (1921)

Chaplin leger far Læs mere
Komedie
68 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Stumfilmen 'Chaplins plejebarn' (The Kid) handler om en moder ude af stand til at tage sig af sin baby efterlader barnet i en bil og lægger en papirlap til ejeren om at tage sig af ham.

Da bilen imidlertid stjæles, bliver drengen smidt i en skraldespand af to skumle mænd. Chaplin finder det lille barn, og selvom han i begyndelsen ikke er meget for det, tager han drengen til sig og navngiver ham John. 

Efter fem år er Chaplins plejebarn en herlig skarnsunge, der gør sit til gang i omsætningen hos Charlie, der tjener som glarmester. Samtidig har barnets moder fået styr på livet og succes som sangerinde.

En dag finder hun et sygt barn på gaden og uvidende om, det er hendes egen søn, får hun ham hjem til Chaplin og de får tilkaldt en læge. Da denne finder ud af, at drengen ikke er Chaplins eget barn, fjerner politiet den ulykkelige knægt og skæbnen vil, at Chaplin må se sit plejebarn taget fra ham endnu en gang før den rørende slutning.

Komedien er skrevet og instueret af Charlie Chaplin, der også spiller hovedrollen, som har gjort sig gældende for mange af hans film. Tidligere har også Monsieur Verdoux fået dansk repremiere.

 

 Rating star
5.4
/6
Brugerne
Rating star
6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.