Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Charles tante (1959)

Komedie klassiker med Dirch Passer Læs mere
Familie
98 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes

'Charles' tante' en vidunderlig dansk komedie klassiker. Filmen er fyldt med kendte ansigter som Dirch Passer, Ove Sprogøe, Ebbe Langberg, Ghita Nørby og Susse Wold.

Tre unge jurastuderende fejrer, at de har bestået eksamen, og nu skal huen luftes. Charles (Sprogøe) og Peter (Langberg) har hver en pige ventende på sig på landet. Deres ven Ditlev har dog ingen pige, da han er håbløst forelsket i en ukendt pige han har mødt en enkelt gang under en rejse.

Charles har et problem, som forhindrer dem i at tage ned til pigerne: Hans tante (og økonomiske støtte), som har boet 20 år i Brasilien, er på Europatur, og hun har meldt sin ankomst. Hun vil gerne hilse på sin nevø, som hun aldrig har set.

Charles og Peters overtaler Ditlev til at tage imod Charles' tante, Donna Lucia Dalvadorez. Tanten melder imidlertid afbud, så Peter og Charles overtaler Ditlev til at spille Charles tante, så han kan være anstandsdame, når de er sammen med deres piger. 

Med Dirch Passer forklædt som Charles' tante begynder morskaben og forviklingerne for alvor og snart viser det sig at der er flere som gemmer på en hemmelighed.

Dette er Dirch Passer i top form og for fuld udblæsning!

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.