Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Charmøren

Psykologisk dansk drama Læs mere
2018
Drama
100 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Det danske drama 'Charmøren' handler om den iranske asylansøger Esmail, der desperat prøver at finde en dansk kæreste, så han kan blive i landet og få opholdstilladelse.

Tiden er ved at løbe ud, men så forelsker Esmail sig uventet i en ung kvinde, og samtidig begynder hans fortid at indhente ham...

Filmen er instruktør Milad Alamis spillefilmsdebut, og i hovedrollen ses den svenske skuespiller Ardalan Esmaili, der måtte lære at tale flydende dansk og persisk op til filmen.

'Charmøren' har en utraditionel hovedkarakter i en asylansøger, som vi normalt ikke ser fremstillet på dansk film, mens den er en skildring af splittelse, ikke kun følelsesmæssigt, men også kulturelt.

 

En mand som er fanget mellem to verdener, og to forskellige eksistenser med forskellige levestandarder. Men fortællingen er lige så meget et psykologisk drama med afsæt i den komplekse Esmail. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.