Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Chasing Liberty

Romantisk komedie med Mandy Moore og Matthew Goode Læs mere
Komedie
111 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

Det er sjældent nemt at være teenager, men Anna i 'Chasing Liberty' er både teenager og datter er USA's præsident, hvilket gør tingene endnu mere besværligt.

Der er masser af fyre i Annas liv, og de er alle udstyret med hovedtelefoner og våben. De er Secret Service-agenter, som har til opgave at beskytte nationens førstedatter, og de spolerer Annas forhåbninger om et normalt liv som teenager.

Men Anna vil være sig selv. En aften under en rejse til Europa får hun nok og flygter fra agenterne. Under sin flugt møder hun den flotte fotograf Ben, som hjælper hende flygte. Anna fortæller ikke Ben, hvem hun er. 

Sammen tager de på en tur igennem Europa og følelserne begynder at vokse imellem dem. Men Ben har også sin egen hemmelighed.

Mandy Moore (License to Wed) spiller præsidentdatter på springtur i 'Chasing Liberty' og Matthew Goode (Watchmen) er fotografen Ben.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.